Bartafel drijfhout

Bartafel drijfhout

€ 399,00

Wat vinden anderen?


Aantal reviews:
Oordeel:


Schrijf zelf een review
€ 299,00
Bartafel van massief drijfhout. Extra zware uitvoering. Het tafelblad heeft een lengte van plusminus 100cm en de breedte varieert tussen de 40 en 75cm. Zeer exclusieve uitstraling. Deze bartafel is tevens geschikt voor in de tuin, alleen krijgt deze dan een wat vergrijsde uitstraling.

Door u geselecteerd:

Van:
Voor:

Basic collectie

Teak meubelen uit deze serie zijn gemaakt van plantage teak afkomstig van de officieel gecertificeerde “Perhutani” plantages. (Perhutani is de officiële Javaanse plantage van de Indonesische overheid en dus verantwoord teakhout.) Alle Basic teak meubelen zijn strak van lijn, staan op poten, hebben strakke deurpanelen en verzonken handgrepen. Ook is deze serie, zoals al onze teak collecties, gemaakt van massief teakhout, dus ook de deurpanelen, achterwanden, ladenbodems en zijwanden. Het teakhout wordt door onze eigen controleur met zorg geselecteerd op kwaliteit, kleur en structuur. Alle meubels uit de Basic collectie kunnen daarom perfect met elkaar gecombineerd worden. Zelfs de kenmerkende inzetstukken die bij heel veel teak meubelen voorkomen (Dit zijn stukjes teak die in bovenbladen worden ingezet om beschadigingen weg te werken) komen in de Basic serie praktisch niet voor. Dit geeft een egale en strakke uitstraling aan de teak meubels van deze serie. De Basic collectie bevat een heel scala aan teak meubelen voor de woonkamer en de keuken, van tafels en stoelen tot dressoirs en        TV-kasten.  

 

Teak meubelen van de Basic collectie worden allen gemaakt in onze eigen werkplaats op het Indonesische eiland Java. Mocht de Basic collectie u aanspreken maar zit uw kast of tafel er niet bij? Wij maken uw Basic meubel ook op maat. Maatwerk leveren wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

 


 

Teak meubelen uit Indonesië

Al onze teakhouten meubelen worden vervaardigd op Java in Indonesië.
Java is met zijn oppervlakte van ongeveer 3 x Nederland niet het grootste eiland van Indonesië, maar met zijn 114 miljoen inwoners wel het dichtstbevolkte eiland. Ook de hoofdstad Jakarta ligt op Java (Indonesisch: Jawa)


Meer in de binnenlanden van Java ligt de werkplaats waar onze teakmeubelen worden vervaardigd. Een team van plaatselijke ambachtslieden zijn dagelijks in de weer om onze meubelen te produceren.  Gebruikmakend van de A-kwaliteit plantage teak of van het recycle teak, waarvoor we zelf te veld gaan. In de binnenlanden van Java kopen we oude boerderijtjes en/of schuren op die we weer zelf vakkundig slopen om zoveel mogelijk het authentieke te sparen en om nieuwe beschadigingen te voorkomen. Onze Farmhouse serie is in zijn geheel vervaardigd van dit recycle teak en heeft daardoor een hoog bourgondisch- en authentiek karakter. De Basic collectie daarintegen is gemaakt van plantage teak, dit geeft deze lijn een wat rustiger karakter.
Zowel de nieuw als de oud houten meubelen worden met de hand vervaardigd; hierdoor krijgt elk meubelstuk zijn unieke uitstraling. Door onze marge laag en de lijnen kort te houden zijn wij in staat u een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden voor een ongekend lage prijs!

Team Oostersemeubelen.nl

Teak

Teak hout komt oorspronkelijk uit het zuidoosten van Azië, maar de teak boom (Tectona grandis) wordt op grote schaal in verschillende tropische landen aangeplant. Het bijzondere van teak is dat het heel goed bestand is tegen weer en wind, ook zonder dat het onderhouden wordt. Om deze reden werd het teak al in vroegere tijden veel gebruikt voor de scheepsbouw. Een andere teak eigenschap is dat het een wat ruiger uiterlijk kent met meerdere kleuraccenten, hierdoor krijgen meubelen van teakhout hun typisch bourgondisch karakter.
Voor de Basic-, Dave en de meeste meubelen uit de Classic collectie maken we gebruik van nieuw teakhout afkomstig van de Perhutani plantage. Nieuw teak geeft deze collectie een wat rustiger en egaal uiterlijk. 


Voor de Farmhouse collectie en de Tuban collectie maken we gebruik van oud teakhout. Hierdoor krijgen deze meubelen een doorleeft en gebruikt karakter. Dit oude hout wordt opgekocht in de binnenlanden van Indonesië. Vooral het hout van oude boerderijtjes en schuren is goed geschikt voor hergebruik. Elke partij hout wordt nauwkeurig geïnspecteerd en gekeurd om de beste kwaliteit te bemachtigen. Wel is elke partij wat anders van samenstelling; dit geeft elk meubelstuk een uniek karakter.

 

Direct voordelig meebestellen:
 • Bartafel drijfhout Blank teakhout (levertijd)
 • Reviews


  Er zijn geen reviews.

  Schrijft u de eerste review?

  Review van:
  Bartafel drijfhout


  Naam:

  E-mail:

  Woonplaats:


  Ik waardeer dit produkt:
     

  Review: