Assortiment
{!!HoofdGroepId_ShopArtikelHoofdgroe.Omschrijving!!}:

Teak tv kasten

Op zoek naar een teakhouten tv kast gemaakt van massief teak? 

Uw teak tv kast thuis laten bezorgen?

Teak tv kasten uit ons assortiment zijn bijna altijd direct uit voorraad leverbaar en worden gratis thuis bezorgd. Al onze tv meubels zijn gemaakt van volledig massief teakhout.

 

TV kast Basic

De Basic collectie heeft twee modellen teak tv kasten. De kleinste is de teak tv kast Basic 11 van 120 cm breed met twee draaideuren, de andere teak tv kast is de Basic 10 van 160 cm breed met twee schuifdeuren en een lade onder een open vak. De meeste teakhouten tv kasten uit de classic serie sluiten echter naadloos aan bij het basic tv meubel programma.

TV kast Classic

De Classic collectie is eigenlijk een verzameling van losse tv meubels die niet specifiek in een andere collectie horen, maar daar vaak wel mee te combineren zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld de teak tv kast Classic 29 (en 28). Deze tv kast heeft drie greeploze schuifdeuren en is zeer strak van uitstraling. De teak tv meubel Classic 18, 19 en 20 zijn onze absolute prijspakkers. In de maten 145 cm, 160 cm en 195 cm lang is er een maat voor elk interieur, de prijs is voor elke beurs. De kleinste tv kast, de Classic 331, is 1 meter breed, maar in de Classic serie tv kasten zijn er ook modellen in 110 cm, 120 cm etc. en allemaal vervaardigd van massief teakhout.

TV kast Dave

De moderne Dave collectie bevat 4 verschillende teak tv meubels. Een tv meubel, de Dave 46, met twee vol teakhouten draai deuren en een dubbel open vak, en drie teak tv kasten met twee keer twee laden. De laatste drie tv kasten zijn leverbaar in 150 cm, 180 cm en 200 cm. De Dave collectie teak tv kasten zijn alleen in blank teak verkrijgbaar. 

TV kast gerecycled teak

De Farmhouse tv meubels zijn gemaakt van gerecycled sloop teakhout afkomstig van oude Indonesische boerderijtjes. Kenmerkend aan deze serie is het robuuste frame van alle tv kasten, samen met het karaktervolle sloop teakhout geeft dit de collectie zijn landelijke uitstraling. Er zijn 3 modellen teak tv kasten in deze collectie. Een uitvoering van 120 en van 160 met links twee laden en rechts twee draaideuren en een 2 meter teak tv kast met draaideuren links en rechts met in het midden een open vak en een lade.

TV kast Tuban van oud teakhout

Oud geborsteld teakhout met een mooie warme uitstraling in een strak modern jasje. De Tuban serie is een zeer eigentijdse lijn teak meubelen. In deze lijn hebben we 5 keuzes aan teak tv kasten. Een tv kast van 160 met twee deuren en een dubbel open vak, een teak tv kast van 120 met een draaideur links en rechts een dubbel open vak en drie modellen met laden en daarboven een open ruimte in de maten 140, 160 en het grootste tv meubel 180 cm.

Teak tv kast op maAT

Zit er, ondanks ons zeer uitgebreide programma teak tv kasten, niet de kast bij naar uw maat of wens. Wij maken uw teakhouten tv kast naar wens op maat. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Teak tv kasten assortiment uit voorraad leverbaar

Ons zeer uitgebreide assortiment teak tv kasten bestaat uit 5 verschillende collectie stijlen en binnen die stijlen zijn er weer verschillende uitvoeringen en maten. Zo hebben we de Basic en Classic collectie waarbij alle tv kasten in zowel blank teak als koloniaal uit voorraad leverbaar zijn. De Farmhouse en Tuban tv meubels zijn gemaakt van zeer bourgonisch recycle teakhout verkregen van oude Indische huizen en boerderijen, en tenslotte de Dave collectie teak tv kasten met een moderne greeploos afgewerkte uitstraling. Bijna alle teakhouten tv kasten zijn direct uit voorraad leverbaar en uitstekend te combineren met onze eettafels en salontafels.