Boomstamtafel van diverse soorten hout geleverd in Wijchen

Oosterse Meubelen: De mooiste karakteristieke boomstam meubels tegen superscherpe prijzen

boomstamtafel-oosterse-meubelen

Oosterse Meubelen:


 • Meer dan 25 jaar ervaring in Oosterse Meubelen
 • Boomstamtafels rechtstreeks uit Indonesië
 • Maatwerk zonder meerprijs
 • Pas betalen bij levering

Bekijk direct ons assortiment boomstamtafel:

Bekijk assortiment boomstamtafels

Of bel voor meer informatie: 0412-631530


"Vakmanschap en passie blijken uit de producten en service van dit bedrijf. We merkten direct dat Oosterse Meubelen kennis had van zijn producten. Tevens zeer bruikbare onderhoudstips." - M. Meeuwesen.

Liever uw boomstamtafel bekijken in onze showroom of ophalen?


Boomstamtafel kopen bij Oosterse Meubelen 

Houd u van een natuurlijke look in uw interieur? Dan zit u goed! Met een boomstamtafel van Oosterse Meubelen haalt u de natuur in huis. Al onze boomstam tafels worden op ambachtelijke wijze gemaakt van diverse soorten hout in onze werkplaats in Indonesië. Van de vorm van de tafelpoten en het tafelblad tot het gewicht en de noesten van het hout, alles wordt bepaald door de natuur. Deze eigenschappen maken elke boomstamtafel uniek van karakter. Zo hebben we vast in ons assortiment boomstamtafels, Suarwood, ook wel regenboom genoemd vanwege zijn karakteristieke paraplu kroon. Deze tafelbladen hebben een dikte van ongeveer 9 á 10 cm en zijn leverbaar met zowel de natuurlijke “wang” poten als met ijzeren U of X poten. Uit voorraad leverbaar vanaf een lengte van 180 cm tot en met 300 cm.

De verschillende type boomstam tafelbladen van Oosterse meubelen

 • Vlinder boomstamblad
 • Openboek boomstamblad

Daarnaast hebben wij van verschillende soorten bomen boomstam tafels op voorraad, zoals bijvoorbeeld:

 • Teak;
 • Palissander;
 • Rengas;
 • Belian, etc.

Omdat wij afhankelijk zijn van het aanbod, betreft de serie boomstamtafels die wij verkopen vaak een unieke serie boomstamtafels of één tafel. Deze tafels zijn dus speciaal geselecteerd en voor u gemaakt. De tafelbladen kunnen uit één stuk zijn gemaakt, maar ook uit meerdere bomen, dit worden openboek of vlinderbladen genoemd.

Uw boomstam tafel gratis geleverd in heel Nederland

Bijna al onze boomstamtafels leveren wij blank onbehandeld bij u aan huis, netjes gemonteerd op de plaats van bestemming. (Let wel, wij leveren deze zware tafels niet naar een bovenverdieping als dat alleen via de trap toegankelijk is)

Boomstam tafel gemakkelijk in onderhoud

Wat betreft het onderhoud heeft Oosterse Meubelen een aantal tips:

  1. Gebruik de boomstamtafel in zijn natuurlijkste vorm dus onbehandeld.
  2. Maak de tafel schoon met warm water en groene zeep, om kringen en vlekken te voorkomen.
  3. Mocht het tafelblad scheuren gaan vertonen en ervaart u deze scheuren als storend? Werk deze dan weg met houtmastiek.


Eerlijke kwaliteitsgarantie:

Oosterse Meubelen werkt uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit teakhout dat voldoet aan de alle Europese FLEGT regelgeving ter preventie van het gebruik van illegaal gekapt teakhout.