Boomstamtafels

Filter

Boomstamtafels

Vanuit Indonesië betrekken wij ons complete assortiment boomstamtafels. Met name de Suarwood boom, ook wel regenboom genoemd, gedijt goed in het tropische klimaat van Indonesië. Door de contant ideale temperatuur en de meer dan voldoende hoeveelheid regen in deze streek is de regenboom in 30 jaar groot genoeg voor de oogst.

Extra dikke bladen

Tafelbladen van 9 tot 10 cm dik zorgen voor de zeer robuuste uitstraling van onze Suarwood boomstam eettafels. Het 100% natuurlijke effect van de boomvorm komt door deze blad dikte extra tot zijn recht. Ook de zogenaamde wangpoten zijn 9 á 10 cm dik en hebben dezelfde boomvorm als het tafelblad.

Niet alleen eettafels

Onze collectie boomstamtafels bestaat niet alleen uit eettafels. Ook salontafelsbijzettafels en bartafels behoren tot ons vaste assortiment. Door het natuurlijke effect van al deze tafels krijgt elk model zijn eigen karakter. Het is daarom mogelijk in onze showroom en/of in ons magazijn uw eigen boomstamtafel uit te zoeken. U kunt contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

Meer dan alleen Suarwood

Onze collectie boomstamtafels is zeer uitgebreid. Naast Suarwood tafels hebben we ook boomstamtafels van andere soorten hout.. De collectie daarin is continue wisselend en erg afhankelijk van het aanbod in Indonesië. Vaak gaat het om éénmalige en unieke exemplaren.