Boomstamtafel

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Boomstamtafels suarwood

Een meer natuurlijkere uitstraling dan de uitstraling van onze boomstamtafels is onmogelijk. Van de poten tot de vorm van het blad en van het gewicht tot de noesten van het hout, alles wordt bepaald door de natuur zelf.  Deze eigenschappen maken elke boomstamtafel uniek van karakter. Zo hebben we vast in ons assortiment de Suarwood boomstamtafels, ook wel regenboom genoemd vanwege zijn karakteristieke paraplu kroon. Deze tafelbladen hebben een dikte van zo’n 9 á 10 cm en zijn leverbaar met zowel de natuurlijke “wang” poten als met ijzeren U of X poten. Uit voorraad leverbaar vanaf een lengte van 180 cm tot en met 300 cm. Onze suarwood tafels zijn ook als salontafel uit voorraad leverbaar van 120 cm tot en met 150 cm.

Vlinder of openboek boomstambladen

Daarnaast hebben wij van verschillende soorten bomen, zoals bijvoorbeeld, palissander, Rengas, Belian etc. met regelmaat boomstam tafels op voorraad. Dit betreft dan unieke en éénmalige tafels of partijen tafels speciaal geselecteerd voor onze klanten. Deze bladen kunnen uit één stuk zijn, maar ook zogenaamde openboek of vlinderbladen. Dit zijn bladen waarbij twee delen van één stam opengevouwen één blad vormen.

Gratis levering aan huis

Bijna al onze boomstamtafels leveren wij blank onbehandeld bij u aan huis, netjes gemonteerd op de plaats van bestemming. (Let wel, wij leveren deze zware tafels niet naar een bovenverdieping als dat alleen via de trap toegankelijk is)

Onderhoud

Ons advies qua onderhoud: Gebruik de boomstamtafel in zijn natuurlijkste vorm dus onbehandeld. Er zullen door gebruik kringen en vlekken op het blad komen. Door de tafel af en toe te schrobben met warm water en groene zeep verdwijnen deze vlekken weer en behoud het blad zijn natuurlijke karakter.
Ook kunnen er na verloop van tijd wat naden en scheuren in het blad ontstaan wat aan de uitstraling van de tafel niets af doet. Mocht een dergelijke naad of barst storend overkomen dan kan deze met onze houtmastiek eenvoudig worden gerepareerd.

Showroom

U bent van harte welkom om uw eigen boomstamtafel bij ons uit te zoeken. LET OP: Op zondagen is alleen onze showroom open. Als u een blad persoonlijk wilt uitzoeken in ons magazijn is de zaterdag de beste dag. Neem contact met ons op, om een afspraak te maken.

Boomstamtafels van Oosterse Meubelen worden ingeladen in een container.