-50%

Boomstamtafel Suarwood

899,00

Boomstamtafel met een blad uit één stuk hout (Suarwood). Zeer zware uitvoering met een blad dikte van plusminus 9 cm. De ongelijke randen van het tafelblad geven deze tafel een bourgondisch karakter. 79 hoog. Direct uit voorraad leverbaar.Bij eventuele bezorging van deze tafel dient u EXTRA! hulp bij de hand te hebben om de boomstamtafel samen met onze bezorger op zijn plek te krijgen! De breedte maat is plusminus 90 cm. De poten zijn demontabel en zowel verder naar binnen als naar buiten te bevestigen ivm stoelen. Deze boomstamtafel Suarwood is tevens geschikt voor in de tuin. Eén van de eigenschappen van de boomstamtafels zijn dat er naar verloop van tijd schuren en naden in het tafelblad ontstaan. Dit is het natuurlijk gevolg van het acclimatiseren naar de droge omstandigheden in huis. Indien gewenst kan een dergelijke naad eenvoudig worden hersteld door middel van houtmastiek welke als extra optie met de tafel kan worden meegeleverd.

Beschikbaarheid: Uitverkocht Categorieën: ,
  • Klanten beoordelen ons met een 9,4
  • 3 jaar garantie CBW erkend
  • Grote showroom in Oss

Wil je dit product in onze showroom bekijken? Of is dit niet de gewenste afmeting of afwerking? We maken graag tijd voor je vrij om je het gewenste meubel te laten zien en eventuele aanpassingen op het product te bespreken.

Of wil je liever jouw wensen door laten vertalen naar een uniek, op maat gemaakt design? Ook dit is mogelijk bij ons! Maak direct online een afspraak om onze showroom doordeweeks te bezoeken of kom op zaterdag vrijblijvend langs.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Maak uw keuze

, , , , ,

Gewicht