Decoratie

Filter

Woondecoratie

Teakhouten woondecoratie

Vanuit Indonesië importeren wij rechtstreeks onze woondecoratie van teakhout. Dit programma is continue wisselend en voor veel artikelen geld dan ook zo lang de voorraad strekt. Niet alle artikelen in onze showroom staan in onze webwinkel, er zijn namelijk diverse artikelen te kwetsbaar voor verzending of in een dusdanige kleine oplage dat het voor ons niet loont deze uitvoerig te fotograferen.

Teakhouten spiegels

Een apparte vermelding voor ons programma teak spiegels: Deze zijn in verschillende uitvoeringen uit voorraad leverbaar, maar indien gewenst ook in andere maten speciaal te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden per mail of kom langs in onze showroom aan de woonboulevard in Oss.

Patchwork uit India

Speciaal uit India komen de decoratieve patchwork kussens en poefjes. Kleurrijk en passend in bijna elk interieur. In diverse uitvoeringen en kleuren uit voorraad leverbaar.

Decoratie lampen

Zowel vanuit India als Indonesië komen onze hang-, wand-, vloer- en tafellampen. Onderverdeeld in de zeer luxe en kwalitatief hoogwaardige retro collectie, de leuk geprijsde Industriële collectie en de eigenzinnige, veelal handgemaakte collectie lampen uit Indonesië.

Boeddha beelden

Een beperkte collectie Boeddha beelden die zowel geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. De voorraad van deze beelden is continue wisselend. OP=OP en WEG=PECH.