Indonesische lampen

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Indonesische lampen

Vanuit Indonesië importeren wij samen met onze teak meubelen ook ambachtelijk en handgemaakte gemaakte lampen. Op een enkele lamp na zijn de meeste lampen éénmalige exemplaren. Deze worden zo lang de voorraad strekt verkocht alleen via onze showroom verkocht. Een bezoek aan de showroom is daarom zeker de moeite waard.

Schelplamp

De schemerlamp schelp is ooit eens als éénmalig inkoop in beperkte oplage door ons geïmporteerd, maar omdat deze zo goed in de smaak is gevallen bij veel van onze klanten hebben we besloten deze vast in ons programma op te nemen. Deze lampen nu leverbaar in de maten 24-, 32- en 40 cm doorsnee. Zeer fraai handwerk en keurig afgewerkt.

Palissander

Zo ook de Palissander Bol met stoffen lampenkap. Deze fraaie rustieke bol van Palissanderhout met lampenkap is uiteindelijk vast in ons assortiment gekomen.

Schelpenlamp