Opheffings uitverkoop! Alles moet weg!

Maatwerk in teak

Specialisten in maatwerk teakmeubelen

Maatwerk teakhouten meubelen. Daar hebben we jarenlange ervaring in.

Hieronder lees je meer over het verloop van het aankoop-, productie- en leveringsproces van onze op maat gemaakte meubelen van teak.

Deel je wensen in een persoonlijk gesprek

Wij maken een ontwerp

Overeenstemming over het ontwerp en de prijs

Fabricage in onze werkplaats in Indonesië

Levering van het meubel bij jou thuis

Het aankoopproces

In onze showroom kun je op je gemak rondkijken en je laten inspireren. Voor het bezoeken van de showroom plan je online eenvoudig je afspraak of bel je ons op 0412-631530.

Kies je voor een meubel uit ons standaard programma? Dan is de kans groot dat wij deze gewoon in ons magazijn op voorraad hebben staan.

Heb je een kast of tafel gezien die je schitterend vindt, maar zou je een andere maat kunnen gebruiken? Dan laten we onze werkplaats dat meubel in de door jouw gewenste maatvoering produceren.

Onze specialisme komt helemaal tot uiting wanneer je met een voorbeeld van een meubel komt dat je mooi vindt, of met een eigen schets.

Maatwerk in design

Heb je speciale wensen op het gebied van design, dan bekijken we samen jouw voorbeeld of schets, of we maken een schetst van jouw idee. We proberen jouw droom op meubelgebied te verwezenlijken en rekenen uit wat dit gaat kosten.

Is de prijs akkoord, dan sturen we de schets naar onze werktekenaar in Indonesië, die hem keurig vertaalt in een duidelijke bouwtekening. In Oss controleren we vervolgens deze bouwtekening. Daarna overleggen we met jou of de bouwtekening weergeeft wat je voor ogen hebt.

Als alles klopt en je bent tevreden over de uitvoering op papier, dan nemen we jouw speciale meubel in productie.

Zorgvuldig geproduceerd

Onze vakmensen in Indonesië gaan aan de slag met de bouwtekening en zoeken het hout uit dat nodig is voor jouw opdracht. Tijdens het hele productieproces wordt er gecontroleerd of alles loopt zoals het moet, op verschillende punten in het traject wordt er beoordeeld en gemeten. Zo garanderen we een meubel dat niet alleen voldoet aan jouw design, maar ook gebouwd is naar onze strenge kwaliteitsnormen. Is het meubel gereed, dan wordt het verpakt voor transport.

Oostersemeubelen.nl laat om de drie weken een eigen container naar Nederland komen. Gemiddeld is de levertijd 16 weken en wanneer alles in Nederland is aangekomen, dan voeren wij in ons magazijn nog een eindcontrole uit, voordat we de bestelling bij je thuisbrengen.

Met liefde voor het vak

Wij hebben zowel in Oss als in Indonesië medewerkers die elk ontwerp naar een bouwtekening kunnen vertalen. Onze vaklieden in Indonesië zetten vervolgens met precisie en het nodige vakmanschap jouw meubel met zorg elkaar.

Onze ontwerper in Nederland

Onze werktekenaar in Indonesië

Onze vakkundige houtwerkers in Indonesië

Wij staan voor 100% kwaliteit

Enkele maatwerk teak projecten

Teak TV Meubel

Maatwerk teak tv meub...

Industriële Teak Kast

Maatwerk industriële ...

Teak Eettafel

Maatwerk teak eettafe...

Teak Bibliotheekkast

Maatwerk teak bibliot...