Maatwerk

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Maatwerk meubels

Eén van onze specialisaties is het op maat maken van teak meubelen. Mocht u een meubel op onze site of in onze showroom hebben gezien maar voldoet deze niet qua maat, of heeft u een meubel voor ogen maar vindt u deze niet terug in ons assortiment, wij maken deze voor u op maat. In samenspraak met u maken wij een ontwerpschets van het door u gewenste meubel. Dit gebeurt uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt uw vragen en wensen via de mail aan ons kenbaar maken of u komt naar onze showroom aan de woonboulevard in Oss voor een deskundig advies.

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Doordat wij uitsluitend werken met onze eigen werkplaats in Indonesië zonder tussenkomst van derden zijn wij in staat om kwalitatief goed maatwerk te leveren tegen een zeer scherpe prijs.Zo maken wij teak meubelen op maat van gerecycled teak in blank of koloniaal donker en met een fijne of geborstelde uitstraling. Om eventueel inspiratie op te doen vindt u voorbeelden van onze meubelen op maat in onze fotoalbum “maatwerk” op Facebook. Of het u gaat om een boekenplank of een mega grote Bibliotheek kast, een bijzettafel of een grote vergadertafel, voor maatwerk bent u bij ons op het juiste adres.