Meubilair van massief teak zoals tafels, stoelen en kasten geleverd in Oss

Oosterse Meubelen: Karakteristiek ambachtelijk teak meubilair tegen een superscherpe prijs

massief teak-hout-oosterse-meubelen

Oosterse Meubelen:


  • Meer dan 25 jaar ervaring in massief teak
  • Teak rechtstreeks uit de meubelmakerij in Indonesië
  • Geen importeur of tussenpersoon
  • Maatwerk zonder meerprijs
  • Pas betalen bij levering

Bekijk direct ons assortiment meubilair van massief teak:


massief teak meubelstukken

Of bel voor meer informatie: 0412-631530

 

"Bij binnenkomst waren we meteen onder de indruk! Wat een prachtige meubelstukken. We waren op zoek naar een manier om ons interieur meer karakter te geven en die hebben we zeer zeker gevonden dankzij Oosterse Meubelen!" - W. Klooster uit Oss.

 

Massief teak meubelen van Oosterse Meubelen leverbaar in Oss

Oosterse Meubelen kiest voor de allerbeste kwaliteit . Deze natuurlijke tropische houtsoort ontleent zich dankzij verschillende eigenschappen tot perfect basismateriaal voor de meubelmakerij. Deze houtsoort krimpt of werkt bijna niet. Dit wil zeggen dat het altijd zijn oorspronkelijke vorm zal behouden. Het hoge vetgehalte zorgt ervoor dat het hout onbehandeld het best tot zijn recht komt en de omvang van de stam zorgt voor een goede basis als bijvoorbeeld een tafelblad of -poot. Daarnaast geeft teakhout geen splinters waardoor het ook nog eens veiliger is dan andere houtsoorten.

Al het meubilair van Oosterse Meubelen kunt u vinden in het assortiment op onze website of bekijkt u in onze showroom. Kijk hier voor de openingstijden van onze showroom. Al het meubilair, zoals tafels, stoelen, kasten, barkrukken, nachtkasten, dressoirs, tv kasten en zetels worden op ambachtelijke wijze gemaakt in de werkplaats in Indonesië. Oosterse Meubelen werkt uitsluitend met massief teak. Elk meubel bestaat dus voor 100% uit teakhout.


Eerlijke kwaliteitsgarantie:

Oosterse Meubelen werkt uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit teakhout dat voldoet aan de alle Europese FLEGT regelgeving ter preventie van het gebruik van illegaal gekapt teakhout.


Liever onze collectie massief teak meubels bekijken in onze showroom of ophalen?


Authenticiteit, originaliteit en karakter, daarin onderscheidt Oosterse Meubelen zich van anderen. Elk meubelstuk vertelt zijn eigen verhaal. Elke teakboom is uniek. Daarom vervaardigen wij alle meubelen op authentieke ambachtelijke wijze. Ga naar onze shop of bezoek onze showroom in Oss, wij heten u van harte welkom.

Kijk voordat u besluit langs te komen even hier voor de actuele openingstijden.