Sloophouten tv kasten

Filter

Sloophouten TV Meubels

Tv kast van sloophout

Vanuit Radjastan India betrekken wij onze collectie tv kasten in sloophout. Voor het maken van deze tv meubels wordt gebruik gemaakt van gerecycled oude planken. Veel van deze oude planken komen van gesloopte huizen, maar kunnen ook afkomstig zijn van oude meubels of uit de vaart genomen bootjes. Kenmerkend zijn de nog aanwezige oude verflagen.

Acacia, mango en shesham hout

Omdat het bij de productie van deze tv kasten meer gaat om de uitstraling dan het type hout kan een sloophouten tv meubel uit meerdere houtsoorten bestaan. De meest voorkomende houtsoorten in deze kasten zijn Acacia. Mango en Shesam hout.

Landelijk en modern

Binnen de collectie van deze gerecyclede tv kasten zijn er meerdere keuzes in stijl. Zo is de Jak-4 tv kast wat moderner van vormgeving, de Jak 01 back to the sixties en de SHF modellen meer landelijk.

Afwerking

Ondanks dat voor alle tv kasten uit deze collectie is gekozen voor sloophout is de afwerking netjes verzorgd. Zo zijn alle modellen handmatig met een politoerlak afgewerkt. De authentieke uitstraling blijft hierdoor gewaarborgd, maar ook is het meubel beschermd en makkelijk te reinigen.

Netjes aan huis afgeleverd

Zoals u van ons bent gewend wordt ook deze serie tv kasten kosteloos keurig netjes thuis afgeleverd en, indien gewenst, voorzien van gaten voor de bekabeling.