Stoelen

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Stoelen bij oostersemeubelen.nl

Eetkamerstoelen van teakhout
Onze eetkamerstoelen en barkrukken van teakhout zijn standaard uit voorraad leverbaar. Allemaal van ambachtelijke kwaliteit en met de oorspronkelijke gat/pen verbindingen gemonteerd. Oudewetse kwaliteit en toch zeer betaalbaar.

Eetkamerstoelen van leer of stof.
Vanuit Europa maar ook het verre oosten komen zowel onze lederen als gestoffeerde eetkamer stoelen. Varianten met armleuning en zonder armleuning, met een volledige houten of metalen frame als ook modellen met knopen of strakke stoffering. Veel van deze stoelen zijn in de standaard stof of leer uit voorraad te leveren, maar soms ook in andere kleuren of stoffen te bestellen. Mail of vraag in de showroom naar de mogelijkheden.

Fauteuils
Naast onze uitgebreide collectie eetkamerstoelen hebben we enkele fauteuils in ons assortiment. Altijd voordelig geprijsd en keurig aan huis bezorgd.

Banken en bankstellen
Ondanks dat u deze niet in onze webwinkel vindt kunt u ook bij ons terecht voor zitbanken en/of bankstellen. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom aan de woonboulevard in Oss.