Teak kasten

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Teak kasten combineren een prachtig materiaal met praktische opbergruimte. Dus zoek je een mooie teak kast met metaal, een handige kast met schuifdeuren of gewoon de mooiste vitrinekast voor in de woonkamer? Wij helpen je inspiratie op te doen, zowel online als bij ons in de showroom in Oss.

Gerecycled hout en plantageteak

Voor de kasten van teakhout maken we gebruik van het beste hout. Dat is bovendien gerecycled of afkomstig van verantwoorde plantages, zodat je daarmee altijd een duurzame keuze maakt.

We halen ons hout uit Oost-Java, in Indonesië. Daar gebruiken we bijvoorbeeld het hout van oude Javaanse huizen, de zogenoemde Joglo’s. Het is uitstekend geschikt voor de productie van houten meubels, die bovendien goed maatvast zijn. Het hout ‘werkt’ niet meer, dus houdt de precieze maat die daarvoor van belang is.

Daarnaast maken we gebruik van plantageteak, afkomstig van de ‘Perhutani’. Dit is de gecontroleerde bosbouw op Java. Uiteraard werken we op basis van een Europese FLEGT-vergunning, waarmee we graag bijdragen aan het tegengaan van de illegale houtkap.

Dat betekent dat iedere teakhouten kast een goede en verantwoorde keuze is. Dus wil je daar in de woonkamer, de eetkamer, de keuken of op een andere plek in huis mooi gebruik van maken? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is. En wat we kunnen maken, als je tussen de standaardmaten niet vindt wat je zoekt.

TV-kasten, boekenkasten, dressoirs en meer

Je hebt binnen onze teakhouten kasten de keuze uit een breed assortiment. Dus zoek je een nieuwe TV-kast, een mooie grote boekenkast of een handig dressoir waar je iets op kunt zetten? De kasten zijn er met metaal en met staal, net als met handige schuifdeuren om er van alles in op te bergen. En om dat bijvoorbeeld mooi te presenteren, in een vitrinekast die je in de woonkamer hebt staan.

Dus zoek je de kast groot, laag, smal of juist lekker breed? Ontdek de kasten in bijvoorbeeld 100 centimeter, 180 centimeter of meer dan 200 centimeter hoogte. En zoek je naar 100, 150, 200 of bijvoorbeeld 240 centimeter breedte? Ook daar zorgen we voor, net als in precies de maten waar je voor bij jou thuis naar op zoek bent.

Teak kasten kopen

Je kunt zowel online als bij ons in de showroom in Oss teak kasten kopen. Dat kan in de standaardmaten die we soms voor je op voorraad hebben, net als precies op maat. Dus wil je een moderne kast laten maken, zoek je teak met een industriële uitstraling of ga je voor een stoere of klassieke kast? Wij helpen je de inspiratie op te doen en gaan er graag voor je mee aan de slag.

Vragen over onze teak kasten of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.