Industrial teak collection

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Industrial teak collection.

Industrieel teak

Een collectie meubelen van gerecycled teakhout in combinatie met industrieel ijzeren elementen. Allemaal afkomstig van onze eigen werkplaats in Indonesië.
Het oude teakhout, sloophout van oude huizen, boederijen, schuren etc, wordt geselecteerd en weer gebruiksklaar gemaakt voor de fabricage van de kasten uit deze collectie Industriele meubelen.

Geborsteld oud teak gecombineerd met ijzeren elementen

Het hout van meubels uit de Industrial teak collection wordt geborsteld om de uitstraling van het gerecycled teak extra te accentueren. De combinatie van het geborstelde oud teakhout met de industrieel ijzeren elementen geeft deze meubelen hun karakteristieke warme en stoere uitstraling. Wij maken voor al onze meubellijnen uitsluitend gebruik van massief teakhout, dus ook voor de zijpanelen, achterwanden, ladebodems etc.