Teak badkamermeubels

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Teak badkamermeubels

Badkamermeubel van massief geborsteld teakhout in combinatie met ijzer geven dit meubel een extra luxe uitstraling. Teakhout leent zich uitstekend voor in de badkamer, daar hier over het algemeen een vochtig klimaat heerst.

Stoere en warme uitstraling

De combinatie van teakhout met ijzer geven dit meubel een extra robuuste en toch warme uitstraling. De natuurstenen waskommen maken dit badkamermeubel helemaal af.

Badkamermeubel op maat?

Elke badkamer heeft een andere afmeting, en dat geldt dus ook voor het badkamermeubel. Het is ook mogelijk uw badkamermeubel geheel op maat te laten maken tegen verrassend scherpe prijsen. We maken ter plekke een schets voor u en een passende prijsopgave.

Nadeel van maatwerk

Meubels op maat worden gemaakt in Indonesië, waardoor de levertijd op maatwerk kan oplopen tot plusminus12-16 weken, maar dan heeft u wel een uniek badkamermeubel geheel naar uw eigen wensen.