Teak boekenkast

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

De teak boekenkast is een prachtige keuze voor jouw favoriete boeken. Het zijn praktische kasten met bijvoorbeeld één of meerdere lades, die de boeken en andere materialen recht doen.

Je hebt de keuze uit een breed assortiment. Bovendien kunnen we je zelfs op maat van dienst zijn. Dus zoek je een massief teak boekenkast, een vintage-model of een kast met een industriële look? Wij hebben of maken de kast die je zoekt, om daar alle boeken op een mooie manier in op te bergen.

Van plantageteak of gerecycled teakhout

De teakhouten boekenkast maken we van plantageteak of gerecycled teakhout. Op die manier zorgen we voor een duurzame toepassing, met minimale impact op het milieu. Vervolgens kunnen we het hout zowel geborsteld rustiek of bijvoorbeeld glad naturel afwerken.

Weet je al precies hoe de boekenkast in teakhout eruit moet zien of wil je daarvoor juist inspiratie opdoen? Wij helpen je graag op weg, zowel online als bij ons in de showroom in Oss. En wil je een boekenkast van onbehandeld teak laten maken, zoek je een combinatie met metaal of ga je voor een ladder of een trap bij de kasten? We kunnen het allemaal voor je realiseren.

Van kast tot complete wand

Op die manier zijn we jouw adres voor een teak boekenkast of voor een complete wand met boeken. Bouw aan een volledige bibliotheek of zorg er met een kleinere kast voor dat je daar de belangrijkste boeken in kwijt kunt.

Wij helpen je de inspiratie op te doen waar je naar zoekt, zowel in vintage als meer industrieel en in de andere stijlen. De teakhouten boekenkast is op die manier een prachtige keuze, waarin ieder boek de plek krijgt die het verdient.

Teak boekenkast kopen

Je kunt online de teak boekenkast kopen. De standaardmaten hebben we regelmatig op voorraad, zodat we die heel vlot kunnen leveren. En wil je een kast op maat laten maken? Wij zorgen ervoor dat de kast binnen 16 weken beschikbaar is. Bovendien betaal je geen meerprijs voor maatwerk. We zijn jouw adres voor een boekenkast van teakhout en andere Oosterse meubelen met stijl.

Vragen over een teak boekenkast of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.