Teak boekenkast

Teakhouten boekenkast

In onze collectie Teak kasten hebben wij voor elk programma een bijpassende boekenkast. In de meeste gevallen zijn de kasten voorzien van één of meerdere lades. Afhankelijk van het programma zijn de kasten gemaakt van plantage teak dan wel gerecycled teakhout. De modellen in het oude gerecyclede teakhout kunnen, ook weer afhankelijk van het programma, geborsteld rustiek zijn afgewerkt of glad naturel.

Boekenkast op maat

Zoals met al onze meubelen in teak kan ook een boekenkast op maat worden geleverd. Aanpassingen op de maten van bestaande modellen liggen voor de hand, maar zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een boekenwand te maken bestaande uit verschillende elementen. In combinatie met een hoekelement kan de “boekenwand” zelfs naadloos twee wanden bestrijken. Ideaal om bijvoorbeeld een logeerkamer om te bouwen tot kantoor aan huis.

Bibliotheekkast in oud teak

De klassieke bibliotheek kast met trap en leesplanken gemaakt van recycle teak is in een uitvoering van 250 breed en 250 hoog standaard uit voorraad leverbaar. Voor de echte boeken liefhebber een parel in het interieur. Deze kast is opgebouwd uit verschillende elementen die naadloos in elkaar passen. Zo is deze kast, ondanks zijn omvang, bijna overal te plaatsen.

Teak Bibliotheekkast van Oosterse Meubelen

Je hebt dit product zojuist toegevoegd aan de winkelwagen: