Teak buffetkast

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

De teak buffetkast biedt plaats aan alles wat je wilt opbergen. Het zijn kasten hoger dan een meter, bijvoorbeeld met een vitrine in glas. Gebruik de kasten voor het servies, voor souvenirs en andere mooie spullen die je wilt opbergen. Dankzij de diverse standaardmaten voor de modellen en ons maatwerk vind je bij ons altijd de kast waar je naar op zoek bent.

Van groot tot klein(er)

De buffetkast van teak is er in allerlei afmetingen, van heel groot tot wat kleiner. Dus zoek je naar een mooie grote kast waarin je al het servies kwijt kunt? Je kunt de kast daarnaast gebruiken voor de voorraad, voor souvenirs die je hebt verzameld en al het andere dat je uit het zicht op wilt bergen. Of dat je juist zichtbaar wilt maken, achter de glazen (schuif)deuren.

Dankzij het maatwerk kun je iedere buffetkast van teak laten maken. Dus zoek je een grote kast met een breedte tot 220 centimeter of zelfs meer? De kasten zijn er bijvoorbeeld in 150 tot 200 centimeter, net als breder als we die op maat maken voor je.

De hoogte bedraagt minimaal 1 meter. Dankzij 100 centimeter heb je veel ruimte om er spullen in op te bergen. En wil je de kast (veel) hoger laten maken? Dat kan, bijvoorbeeld in combinatie met (glas)deuren en lades om ruimte te bieden aan alle belangrijke spullen.

Buffetkast met glazen (schuif)deuren

De buffetkast in teak heeft bijvoorbeeld glazen schuifdeuren. Je schuift ze makkelijk naar links of naar rechts open, zonder het risico dat ze open blijven staan en iemand er tegenaan loopt. Bovendien heb je de keuze uit kasten met bijvoorbeeld een industriële uitstraling en een stoere look. Of meer klassiek, dankzij de afwerking van het prachtige hout dat we daarvoor gebruiken.

Tip: wil je het glas in de teak buffetkast mooi schoon houden? Je kunt de deurtjes er bij ons altijd eenvoudig uit nemen, dankzij geleiders aan de bovenkant. Je schuift ze met één vingerbeweging in, om het deurtje eruit te halen en na het schoonmaken weer terug te plaatsen.

Teak buffetkast kopen

De buffetkast in teak is er heel industrieel en in mooi oud teak, net als in verschillende andere mooie stijlen. We maken daarvoor gebruik van plantagehout en gerecycled hout, voor een heel duurzame en verantwoorde keuze.

Bekijk online de verschillende mooie kasten in de diverse standaardmaten. Of kom naar onze showroom in Oss, waar we je die graag laten zien. En wil je een teak buffetkast op maat laten maken? Als je denkt aan een combinatie met staal of specifieke afmetingen gaan we daar graag voor je mee aan de slag. We kunnen normaal gesproken je de kast vervolgens binnen 16 weken leveren.

Vragen over een teak buffetkast of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Teak vitrinekast

Een vitrinekast in teak combineert prachtig teakhout met de mooiste plek voor bijvoorbeeld het bijzondere servies. Je hebt de keuze uit een breed assortiment kasten, zowel in de standaardmaten als helemaal op maat. En zoek je een combinatie met glas, metaal of andere materialen? We helpen je online en bij ons in de showroom in Oss graag inspiratie op te doen.

Het servies in de mooiste kast

Bijzonder servies verdient een mooie plek, bijvoorbeeld in de teakhouten vitrinekast. Die kunnen we netjes op maat maken, zodat zowel een groot als wat kleiner servies er precies in past.

Voor de vitrinekasten in teakhout maken we gebruik van plantagehout en gerecycled hout. Het gaat om hout van oude Javaanse huizen, Joglo’s genaamd. Daarnaast gebruiken we hout van de Perhutani, de gecontroleerde bosbouw op Java in Indonesië. Op die manier bouwen we aan kasten met een vitrine, uiteraard netjes volgens de Europese FLEGT-richtlijnen voor duurzaamheid.

In standaardmaten en op maat

De vitrinekast in teak is er in diverse standaardmaten, zowel hoog als lager en bijvoorbeeld met meer of minder breedte. Dus zoek je een grote kast voor al het servies of een kleiner model als mooi accessoire? Zowel de kast zelf als wat erin staat krijgen de aandacht die het verdient. Een teakhouten vitrinekast is wat dat betreft om meerdere redenen een heel mooie keuze in bijvoorbeeld de eetkamer of de woonkamer.

En zoek je een kast op maat, om het specifieke servies in te plaatsen? Naast de standaardmaten kunnen we ook maatwerk vitrinekasten leveren. Daarmee zorgen we ervoor dat deze precies in je interieur past . En dat er ruimte genoeg is om alles wat je hebt verzameld erin te zetten.

Gebruik de maatwerk kasten in teakhout voor het servies en bijzondere verzamelingen, zoals souvenirs uit de landen waar je naartoe bent gereisd. Jij bepaalt je hoe de kast inricht. Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op niets minder dan de mooiste kwaliteit.

Teak vitrinekast kopen

Je kunt de teak vitrinekast online kopen, net als bij ons in de showroom in Oss. Kom daar inspiratie opdoen of bekijk online de verschillende mooie modellen. Wij laten je zien wat er beschikbaar is en leggen je graag meer uit over het gebruikte hout. En over de andere materialen die we daarmee combineren, om tot de mooiste ontwerpen te komen. Ook kun je bij ons langs komen om je maatwerk wensen te bespreken. Maak daarvoor een afspraak met onze ontwerper.

Dus zoek je naar een kast met een vitrine en gaat je voorkeur uit naar teak? Het is een stoere of juist heel klassieke keuze, afhankelijk van het ontwerp dat je kiest. Of dat je laat maken natuurlijk, omdat we je daarmee op allerlei manieren van dienst kunnen zijn. We zijn jouw specialist in bijvoorbeeld een vitrinekast van teak, altijd op basis van de hoogste kwaliteit en puur vakmanschap.

Vragen over een teak vitrinekast of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.