Teak buffetkast

Teak buffetkast of winkelkast

Voor de één is het een winkelkast, de ander noemt het een buffetkast en weer een ander houd het op een vitrine- of glaskast. Voor het gemak noemen wij alle teak kasten in ons assortiment die zijn voorzien van glasdeuren en hoger zijn dan een meter “Buffetkasten”.

Heel veel variatie

De teakhouten Buffetkasten zijn er in heel veel variaties. Van smalle modellen met alleen maar twee glasdeuren tot brede kasten met een onder en bovendeel waarbij de onderkast gesloten deuren en de bovenkast glasdeuren heeft. Elke programma heeft zijn eigen variatie in deze kasten en vaak ook binnen het programma meerdere mogelijkheden. Zo heeft bijvoorbeeld de Dave collectie 4 verschillende breedte maten van 120 cm oplopend tot 220 cm en bestaat de Classic collectie uit een schuifdeurkast leverbaar in 150 en 200 cm (De Classic 11 buffetkast) en een oud Engelse glaskast met draaideuren en een vooruitgestoken middendeel.

Tip bij schoonmaken glas van schuifdeuren

Al onze Buffetkasten met schuifdeuren hebben railgeleiders aan de bovenkant zitten die met één vingerbeweging zijn in te schuiven. Hierdoor zijn de deuren eenvoudig uitneembaar. Erg makkelijk bij het schoonmaken van de ramen.

Teak Buffetkast van Oosterse Meubelen

Je hebt dit product zojuist toegevoegd aan de winkelwagen: