Teak bureau

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Een teak bureau is prachtig klassiek, oogt stoer of heeft een typische Oriëntaalse stijl. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarvoor we gebruik maken van het mooiste hout. Dat is altijd gerecycled of afkomstig van verantwoorde plantages, dus een duurzame keuze waarover we je graag meer vertellen.

Klassiek en in andere stijlen

Het teakhouten bureau is er in diverse stijlen:

  • Klassiek bureau
    Het klassieke bureau in teakhout heeft een herkenbare oud-Engelse stijl. Kenmerkend zijn bijvoorbeeld de bruine inlegplateaus, vaak in een blank teakhouten uitvoering. Dat geldt ook voor de grepen en de afrondingen, zodat het allemaal bijdraagt aan de typische stijl.
  • Rolltop-secretaire
    De rolltop-secretaire geldt als een belangrijke klassieker, dankzij de specifieke afwerking aan de bovenzijde. Het model is al generaties lang ongewijzigd. Dat maakt het een tijdloze klassieker in allerlei interieur.
  • Oriëntaals bureel
    Het Oriëntaals bureel heeft een uitschuifplateau. Dat is handig voor het toetsenbord bij een computer, om er praktisch aan te kunnen werken. Het handgeschilderde onderstel met een rustiek teakhouten bovenblad zorgt voor een prachtige combinatie.

Uiteraard heb je de keuze uit meer modellen, als je zoekt naar een teak bureau of tafel. Dat kan in retro-stijl en meer modern, ideaal als computerbureau of als dubbel bureau om samen aan te werken. Doe online inspiratie op of bezoek onze showroom, waar we je graag laten zien wat er mogelijk is.

Bureau op maat in teakhout

En zoek je naar specifieke afmetingen voor het teakhouten bureau? Het teak bureaublad maken we netjes op maat, net als de rest van het bureau waar je graag aan wilt werken. Dus zoek je naar een teak bureau te koop, in afmetingen die je eigenlijk nergens tegenkomt? Wij gaan volgens jouw wensen aan de slag, zodat het precies past binnen het interieur. En zodat je er goed aan kunt werken, bijvoorbeeld dankzij voldoende opbergruimte voor de belangrijke materialen.

Teak bureau kopen

Je kunt zowel online als bij ons in de showroom een teak bureau kopen. Doe inspiratie op met de beschikbare modellen in de diverse standaardafmetingen. Of laat een bureau op maat maken, bijvoorbeeld aan de hand van de diverse stijlen die we je kunnen laten zien.

We vertellen je graag meer over het plantage- en gerecycled hout dat we gebruiken voor het bureau van teakhout. Daarnaast kunnen we dat afwerken zoals je wilt. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met dit materiaal en beschikken over een eigen meubelwerkplaats in Indonesië. Dus ben je op zoek naar iets bijzonders? Wij bouwen het bureau in teakhout dat je zoekt. Of we leveren die uit voorraad, in de standaardmaten die daardoor heel snel beschikbaar zijn.

Vragen over een teak bureau of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.