Teak bureau

Teakhouten bureaus

Er zijn diverse bureaus in plantage teak uit voorraad leverbaar. Zo is het klassieke model met leerlook inleg in twee maten (150 x 70 en 180 x 90) en in zowel de blanke als koloniaal donkere kleur. Een model uit de oriëntale teak collectie en een uitvoering die veelal bekend staat als een secretaire.

Classic bureau

Het bureau classic, of zoals onze zuiderburen het noemen het klassieke bureel, is nagenoeg onveranderd overgenomen vanuit de oud Engelse stijl, met de kenmerkende groene inlegplateaus, in de koloniaal donkere uitvoering, en de eveneens klassieke grepen en afrondingen. De blank teak uitvoering heeft een bruin lederlook inlegplateau.

Rolltop secretaire

Ook een echte klassieker is het bureau of secretaire met de zgn. rolltop. Dit model is eveneens al generaties lang ongewijzigd gebleven en past nog steeds in elk interieur. Uit voorraad leverbaar in de maat 150 x 70 en 120 hoog.

Oriëntaal teak bureel

In ons oriental teak assortiment hebben we het bureau OTC 03 met een uitschuifplateau voor het computer toetsenbord. Kenmerkend voor ons OTC programma is de combinatie van het ambachtelijk handgeschilderde onderstel met het rustieke oud teakhouten bovenblad.

Uw eigen bureau

Het kan zijn dat één van onze bureaus u aanspreekt maar niet de juiste maat heeft, neem contact met ons op en wij maken het bureau op maat voor u.

Productie Roll top bureau

Je hebt dit product zojuist toegevoegd aan de winkelwagen: