Teak opbergkasten

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Teak opbergkasten

Kasten van massief teakhout met veel opbergruimte. Zowel gemaakt van plantage teak als van gerecycled oud teakhout. Elk programma heeft zijn eigen model opbergkast.

Jagerskast of Jachtkast

Een van de bekendste dichte- of opbergkast is de Jagerskast, ook wel eens Jachtkast genoemd. Kenmerkend van deze kast zijn de deuren aan de zijkant. Oorspronkelijk bedoeld voor het opbergen van het jachtgeweer en de patronen. Deze kast is standaard leverbaar in een kleine en een grote variant.

Niet demontabel

Houd er rekening mee dat onze opbergkasten standaard niet demontabel zijn. De kast moet in zijn geheel naar binnen kunnen worden gebracht. Op aanvraag kan een kast ook demontabel worden aangeleverd. Dit betreft dan maatwerk. Op maatwerk zit een levertijd van plusminus 4 maanden.

jagerskast