Teak tv kasten

TV kasten

Na vervangen van de oude tv’s met diepe beeldbuis, voor de huidige generatie platte tv’s is ook het uiterlijk van de tegenwoordige TV kast flink veranderd. Werd vroeger nog vaak de TV opgeborgen achter de deuren van een diep en kolossaal meubel . Tegenwoordig mag de TV weer gezien worden. Soms hangend aan de muur dan staande op een plasma kast. De huidige TV- kast of TV-dressoir is daarom een stuk lager dan vroeger, toen werden tv’s bijvoorbeeld nog op een dressoir geplaatst. Vroeger was 75 cm hoog de meest voorkomende maat, nu is 50 cm hoog het meest gangbaar.

Schuifdeuren

De meeste van onze teak tv kasten zijn voorzien van schuifdeuren. Hierdoor heb je geen last meer van altijd openstaande draaideuren i.v.m. bedienen van de apparatuur in de kast. Alle schuifdeuren lopen soepel op verstelbare wieltjes en zijn door een vernuftig klik systeem makkelijk uit de kast te nemen.

Afmetingen

We hebben teak tv meubels in diverse maten en deze zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Van kleine tv meubels van 100cm lang tot wel 250cm lang. Kunt u de gewenste maat of model niet vinden, we maken ook tv kasten op maat. Ter plekke wordt een schets voor u gemaakt en krijgt u een passende prijsopgave.

Gat voor kabels

Bij het leveren van een TV meubel bij u thuis maken wij, indien gewenst, een gat voor de kabels achter in de kast. Onze bezorger heeft standaard hiervoor een gatenboor bij zich. Dit is net als de bezorging zelf kosteloos.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd aan de winkelwagen: