Teak TV kast

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

De teak TV kast past prachtig bij een mooie platte televisie. In teakhout is het een mooi industrieel, stoer of meer klassiek meubel dat mooi aansluit bij waar je naar op zoek bent. Dus zoek je een kastje dat lager is dan een dressoir? Het is perfect geschikt voor de televisie, bijvoorbeeld in combinatie met stoer metaal.

Laag genoeg voor de televisie

De teakhouten TV kast is natuurlijk laag genoeg voor de televisie. Met zo’n 50 centimeter hoogte is er ruimte genoeg voor zelfs de grootste LCD- of plasmatelevisie, anders dan boven de dressoirs en vroegere kasten die tot wel 75 centimeter hoog waren.

Bovendien is er voldoende breedte beschikbaar, bijvoorbeeld in 100, 200 of zelfs 300 centimeter. En zoek je naar 220, 240 of 260 centimeter? Net als in de andere breedtematen kunnen we je daarmee goed op maat van dienst zijn.

Zo zorgen we voor een TV kast van teak hout, die precies past in de rest van het interieur. Het oud teak oogt stoer, klassiek of bijvoorbeeld bijzonder industrieel, als mooie keuze in combinatie met de televisie.

Met handige schuifdeuren

Handige schuifdeuren in de teakhouten TV kast maken het makkelijk om er spullen in op te bergen. Pak ze erbij als je ze nodig hebt en berg ze daarna weer uit het zicht op. Dankzij de schuifdeuren kunnen de kastjes niet gedraaid open blijven staan, waardoor ook niemand zich er tegen kan stoten.

Dankzij een handig kliksysteem neem je de deurtjes zelfs makkelijk uit het meubel als dat beter uit komt. En plaats je ze ook weer zo terug, bijvoorbeeld als je de teak TV kast netjes schoon wilt maken.

Wij laten je online en bij ons in de showroom in Oss graag zien wat teakhout goed geschikt maakt voor de TV kast. De kastjes lijken op een dressoir, maar zijn een stuk lager en daarom geschikt voor een televisie daarop. Of een hangende televisie erboven natuurlijk, zodat je zelf bepaalt hoe je daar gebruik van wilt maken.

Teak TV kast kopen

Je kunt de teak TV kast online kopen, net als bij ons in de showroom. We laten je graag zien welke modellen er beschikbaar zijn. Dus zoek je een kastje dat laag genoeg is, bij een breedte tot bijvoorbeeld 200, 240 of 300 centimeter? We kunnen de kastjes zelfs op maat maken, zodat je zeker weet dat je daar mooi gebruik van kunt maken.

We hebben de teakhouten TV kasten in veel standaardmaten voor je op voorraad, natuurlijk aan de hand van de diverse ontwerpen. En wil je die op maat laten maken? Wij zorgen ervoor dat de kast binnen 16 weken beschikbaar is, om binnenkort heel ontspannen en stijlvol televisie te kijken.

Vragen over een teak TV kast of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.