Teak tafels

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Teak tafels zijn prachtig om te zien. En brengen je samen met iedereen die belangrijk voor je is, bijvoorbeeld door gezamenlijk te eten. Geniet van de fijne momenten aan tafel, gemaakt van teak met karakter. Dus zoek je een teakhouten tafel met een industrieel ontwerp, stalen poten of een specifieke afmeting? Wij hebben de tafel waar je naar zoekt. En als we die nog niet hebben kunnen we die voor je maken.

Rond, ovaal, vierkant en rechthoekig

De teak houten tafel is er rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Bovendien heb je de keuze uit allerlei afmetingen, variërend van 50 x 50 tot bijvoorbeeld 250 x 100 of nog langer. Dus zoek je een lange tafel van 200, 220 of 240 centimeter? Of juist een kleinere salontafel in 60 of 80 centimeter? Geen probleem, wij bieden de keuze uit tal van standaardmaten en gaan anders graag op maat voor je aan de slag.

Bovendien zijn de teakhouten tafels er met stalen poten en een stalen frame, net als met een kruispoot en allerlei andere afmetingen. Wij maken de ronde, ovalen, vierkante of rechthoekige tafel precies op de manier die je wilt. Zo zorgen we voor een industrieel ontwerp, een stoere uitstraling of een meer klassieke tafel om aan te eten of te werken.

Salontafels, eettafels en meer

Je hebt binnen de teakhouten tafels de keuze uit bijvoorbeeld salontafels en eettafels. En zoek je een sidetable of een bureau? Ook daarmee zorgen we ervoor dat je thuis op een mooie manier gebruik kunt maken van dit prachtige hout.

Uiteraard gaat het om gerecycled hout en bijvoorbeeld plantagehout, dat we op een verantwoorde manier verzamelen. Hiervoor werken we lokaal samen in Oost-Java, waar we ook onze eigen meubelwerkplaats hebben.

Dus zoek je een specifieke tafel voor in de woonkamer, de eetkamer of de keuken? Net als wanneer je een bureau wilt laten maken gaan we daar graag mee aan de slag. We kiezen altijd voor de hoogste kwaliteit, voor een massief houten tafel die volledig aan jouw wensen voldoet.

Teak tafels kopen

Wil je een mooie teak houten tafel kopen? Je hebt de keuze uit diverse soorten tafels, beschikbaar in allerlei standaardmaten. In een aantal gevallen hebben we die zelfs op voorraad en kun je ze bij ons in de showroom in Oss komen bekijken.

Daarnaast helpen we je online natuurlijk graag inspiratie op te doen. En kunnen we de tafel die je zoekt precies op maat maken. Dus weet je waar je naar op zoek bent, maar kun je dat tot nu toe nergens vinden? Vertel ons wat je mooi vindt, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

Vragen over onze teak tafels of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.