Winkelen op afspraak is bij ons mogelijk. Plan hier je winkelbezoek.

Teak tafels

Teak eettafels

De meest uiteenlopende modellen eettafels zijn standaard uit voorraad leverbaar. Zo is er onder andere de eettafel Dingklik gemaakt van echte oude planken veelal afkomstig van oude Dingklik bankjes. Een stevige kruispoot eettafel, gemaakt van gerecycled teakhout, met een zwaar 5 cm dik tafelblad. De strakke eettafel Tuban, een combinatie van rustiek oud hout en een strak design. De basic serie gemaakt in zowel rustiek oud teakhout als ook in gladder afgewerkt plantage teak. Als extra scherp geprijsde serie hebben we de Aktie Teak in ons assortiment: Netjes afgewerkt van jonger plantage teak maar ook, zoals al onze meubels, volledig massief. Deze modellen en alle andere eettafels zijn te vinden onder submenu teak eettafels.

Teak salontafels

Naast de eettafel zijn ook de teakhouten salontafels direct uit voorraad leverbaar. Ook deze tafels zijn onderverdeeld in verschillende stijlen en verschillende afmetingen. De modellen, Dingklik, Basic, Farmhouse, Tuban en Brabant zijn in zowel eet- als salontafel uitvoering leverbaar, maar daarnaast zijn nog veel meer variaties leverbaar. Voor een overzicht van al deze modellen klik op teak salontafels.

Maar ook sidetables en bijzettafels

Om het aanbod compleet te maken mogen de sidetables en bijzettafels uiteraaard niet ontbreken. Elke collectie heeft naast de eet- en salontafel ook zijn eigen side-table. Opvallend bij de bijzettafels zijn de teak zuilen die ook als plantentafel of decozuil kunnen dienen.

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Uw bestelde tafel(s) wordt niet alleen zonder bezorgkosten thuis afgeleverd, ook wordt deze door ons gemonteerd en eventuele verpakkingen mee retour genomen. Ook kunnen, indien gewenst, onze bezorger(s) u van alle adviezen omtrend het onderhoud van teakhouten tafels voorzien.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd aan de winkelwagen: