Teak eettafels

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

De teak eettafel is gemaakt van massief teakhout. Het is een ‘Jati’, zoals dat in Indonesië heet. Alle tafels worden met de hand gemaakt, dus zijn altijd uniek. Ze hebben een typisch doorleefd en warm karakter, bijvoorbeeld dankzij de reparatie- en inzetstukken die we gebruiken om tot de complete tafel te komen.

Ruimte voor iedereen aan tafel

De teak houten eettafel is er in allerlei afmetingen, zodat er voor iedereen plek is aan tafel. Zoek je bijvoorbeeld een tafel in 160, 180 of 200 centimeter lengte? De tafels zijn er bovendien in 220, 240, 260 en 300 centimeter aan lengte. Voor de breedte heb je de keuze uit bijvoorbeeld 80, 90 en 100 centimeter.

Tip: zoek je een grotere of kleinere tafel? Of een tafel op maat in teakhout? Geef ons je wensen door, dan maken we de tafel waaraan je graag met familie en vrienden wilt zitten om samen heerlijk te eten.

Bovendien zijn de teak eettafels er rond en in ovaal, net als rechthoekig of vierkant. We laten je online en bij ons in de showroom graag zien wat er allemaal beschikbaar is. Doe daarmee inspiratie op of vind eenvoudig de tafel waar je al langer naar op zoek bent.

Teakhout behandelen

Het teakhout voor de eettafel kun je in principe onbehandeld gebruiken. Houd er wel rekening mee dat dit kringen en vlekken kan geven. Het hout zal die na verloop van tijd weer opnemen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn.

En wil je dat graag voorkomen? Je kunt de eettafel van teak behandelen met een houtbehandelingsproduct. Het is een impregneermiddel, waarmee de uitstraling van de tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. Tegelijkertijd voorkom je vlekken en kringen, voor een tafel die mooi is en ook mooi blijft.

Teak eettafel kopen

We maken gebruik van plantagehout en gerecycled hout uit Indonesië. Dat betekent dat je een gerecycled teakhout eettafel kunt bestellen, zowel in de standaardmaten als netjes op maat. Wij begrijpen dat je zoekt naar bijvoorbeeld een grote tafel voor heel de familie of een kleiner exemplaar waar je thuis voldoende ruimte voor hebt. Plaats de tafels in de keuken, de eetkamer of een andere plek in huis, om daar gezellig bij elkaar te komen.

De industriële, stoere en meer klassieke tafels vind je zowel online als bij ons in de showroom in Oss. Daar laten we je graag zien wat er mogelijk is. En nodigen we je van harte uit om de hoogste kwaliteit zelf te komen ervaren. Neem plaats aan onze rechthoekige en vierkante tafels in teakhout, net als de mooie ronde modellen. En ontdek waar je thuis graag gebruik van zou maken. De teakhouten eettafels kun je zowel online als bij ons in de showroom bestellen.

Vragen over onze teak eettafels of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.