Teak Eettafels

Teak eettafels
In ons brede assortiment Teak tafels zitten uiteraard ook Teak eettafels. Deze zijn altijd gemaakt van volledig massief teakhout, ook wel “Jati” genoemd. Alle modellen zijn met de hand vervaardigd in Indonesië, dus elk exemplaar is daadwerkelijk uniek. In alle tafelbladen kunnen reparatiestukken/inzetstukken zitten, dit geeft het blad zijn doorleefde en warme karakter. De poten zijn demontabel zodat de tafel eenvoudig kan worden geplaatst of vervoerd.
Juiste afmeting bepalen
Om de juiste maat van de eettafel te bepalen is het belangrijk te weten wat de ruimte tussen de poten is. Dit dient uw uitgangspunt te zijn. Wilt u stoelen zonder of met armleuning? Stoelen zonder armleuning zijn vaak 45-50 cm breed maar stoelen met armleuning kunnen wel 60-65cm breed zijn. Tel hier minimaal 20 cm extra speelruimte bij op om enigszins prettig te kunnen zitten met 3 stoelen aan één zijde van de tafel. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.
Onderhoud
In principe kan een onbehandelde teak eettafel ook onbehandeld gebruikt worden. Er kunnen dan wel kringen en vlekken op komen. Deze kringen en vlekken worden naar verloop van tijd door het hout opgenomen waardoor ze minder opvallen. Veel van onze klanten kiezen er echter voor om het tafelblad te behandelen met Wood-care. Dit impregneermiddel zorgt ervoor dat de uitstraling van de tafel zo veel mogelijk naturel blijft, maar wel bescherming geeft tegen deze kringen en/of vlekken.
Uit voorraad leverbaar
Onze eettafels zijn in diverse maten variërend van 140 cm tot wel  300cm lang bijna altijd direct uit voorraad leverbaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat, ondanks de vele standaard maten, uw gewenste maat niet als standaard maat leverbaar is. Informeer dan naar maatwerk. Een tafel op maat kost, naar verhouding, niets meer dan een standaard uitvoering. U moet alleen wel wat langer wachten tot deze binnen is.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd aan de winkelwagen: