Teak Salontafels

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

Een teak salontafel is prachtig om te zien, biedt handige opbergruimte en is er bovendien in allerlei stijlen en afmetingen. Dus zoek je een salontafel die indruk maakt? De massief houten tafels bieden alles dat het bijzonder maakt, bijvoorbeeld om samen koffie te drinken of lekker ontspannen televisie te kijken.

Met handige laden

De salontafel in teak is er in veel verschillende varianten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar specifieke afmetingen of een model met handige laden? De salontafels van teakhout zijn er bijvoorbeeld in 50 x 50 centimeter, net als in 60 x 60 en 80 x 80. En ben je op zoek naar 100 x 100 centimeter of een andere afmetingen? We kunnen de teakhouten salontafel natuurlijk netjes voor je op maat maken.

Dus zoek je een tafel in een vierkante vorm, rond of in een specifieke stijl? De tafels zijn er met een stalen frame en bijvoorbeeld met laden. Gebruik de tafel om een aantal praktische spullen op te bergen, netjes uit het zicht.

Bovendien kunnen we de massief teakhouten salontafel voorzien van glas en combineren met metaal of staal. Dat kan in combinatie met lades en natuurlijk in alle afmetingen, zodat je zeker weet dat dit precies past bij waar je naar op zoek bent.

Onbehandeld of met bescherming

De teak salontafel is goed onbehandeld te gebruiken. Het hout ‘werkt’ niet meer, waardoor dit mooi maatvast blijft. Houd er wel rekening mee dat het teakhout gevoelig is voor kringen en voor vlekken. Die kunnen na verloop van tijd op het tafelblad ontstaan, als je daar geen bescherming op aanbrengt. De kringen en vlekken zullen na verloop van tijd overigens in het hout trekken, waardoor dit minder zichtbaar zal zijn.

En wil je liever wel zorgen voor bescherming van de salontafel in teak? Een houtbeschermingsmiddel is dan de beste keuze. Dit impregneert het hout voor een betere bescherming. Tegelijkertijd is het een zo natuurlijk mogelijke toevoeging, om de mooie uitstraling van het teakhout te behouden.

Teak salontafel kopen

Wil je een teak salontafel kopen? Doe online inspiratie op met de verschillende mooie modellen. Of kom naar onze showroom in Oss, waar we je die graag laten zien. Zo krijg je een beter beeld van wat er beschikbaar is. Bovendien vertellen we je graag over het maatwerk, zowel in afmetingen als wanneer het gaat om de afwerking van de materialen.

Wij zorgen ervoor dat je de salontafel in massief teakhout kunt bestellen waar je naar op zoek bent. Het is een mooie keuze, zowel vierkant als rechthoekig of bijvoorbeeld rond. We zijn jouw specialist in tafels en in teakhout, waarvoor we zelfs een eigen meubelwerkplaats hebben in Indonesië.

Vragen over onze teak salontafels of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.