Teak Sidetable

Filter

Staat het meubel waar je naar op zoek bent er niet bij? Wij maken ook meubelen op maat! Of wil je graag een meubel uit ons assortiment komen bekijken in onze showroom?

Wat je wens ook is, wij maken graag tijd voor je! Maak direct een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies op maat. We vertalen jouw wens naar een uniek, op maat gemaakt design.

De teak sidetable komt op allerlei plekken in huis heel handig van pas. Berg er bijvoorbeeld de brieven en andere belangrijke post in op. Of gebruik het tafeltje om een leuke vaas op neer te zetten, zowel in de woonkamer als bij de keuken of de eetkamer. Ontdek ons uitgebreide assortiment of laat de sidetafel precies op maat maken.

Handig: met laden

De teakhouten sidetable is er zowel industrieel als met een meer klassieke en karakteristieke look. Dus zoek je naar een handig en stoer model met laden of juist een heel andere stijl? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, zowel online als bij ons in de showroom in Oss. Kom er zelf ervaren hoe een klein tafeltje heel goed van pas kan komen. Berg er de spullen in op die je graag uit het zicht wilt houden, terwijl je ze toch altijd bij de hand hebt.
De teak sidetable is op die manier een heel praktische keuze. Tegelijkertijd is het een mooi accessoire voor thuis. Dus heb je al andere massief teakhouten meubels staan of lijkt je het een sierlijke aanvulling op de rest van je interieur? We maken gebruik van de hoogste kwaliteit hout uit Indonesië. Het gaat om plantagehout of gerecycled teakhout, dat we verwerken in onze eigen meubelwerkplaats in Indonesië.

Sidetable op maat

De side table in teakhout is er in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld om die bij de bank neer te zetten. Of langs de muur in de eetkamer of de keuken, zodat je er in allerlei plekken in huis gebruik van kunt maken. En ben je op zoek naar een specifieke afmeting, die je online en bij ons in de showroom niet tegenkomt? Geen probleem, geef ons aan waar je naar op zoek bent. We maken de tafel gewoon op maat, zodat je zeker weet dat die precies past bij jou in het interieur.
En gaat het je om een mooie stoere of industriële look van de sidetable in teakhout? We laten je graag de verschillende stijlen zien, zodat je daar de keuze uit kunt maken. Of we maken een model op maat, waarin we rekening houden met je specifieke voorkeuren.

Teak sidetable kopen

Je kunt de teak sidetable online kopen, net als bij ons in de showroom in Oss. Kom er langs en bekijk de verschillende mooie modellen, waarvan je bovendien de afmetingen goed kunt beoordelen. We helpen je online en in de showroom inspiratie op te doen. Bovendien vertellen we je graag meer over het hout dat we gebruiken, en de bewerkingen die we doen. Op die manier kun je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit, van teakhout dat we natuurlijk op een verantwoorde en duurzame wijze verzamelen.
Vragen over een teak sidetable of de rest van ons assortiment Oosterse meubelen? Bel ons op telefoonnummer 0412 631 530, stuur ons een e-mail naar info@oostersemeubelen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.