Verzenden & retourneren

Gratis aan huis bezorgd*

Gratis bezorging

Bestellingen van € 200,-* of meer worden door ons GRATIS aan huis geleverd in heel Nederland** en Vlaanderen.

Bestellingen onder de 10 kilo worden per bode verzonden voor € 6,95 portokosten. Zwaardere bestellingen en kwetsbare artikelen worden, indien het totaal orderbedrag onder de € 200,- is, voor € 27,50 thuis geleverd.

Wij proberen alle bestellingen zo snel mogelijk aan huis af te leveren. Wij trachten het gros van de bestellingen binnen een week uit te leveren, maar doordat wij alle meubelen met eigen vervoer en vakkundig personeel komen leveren is het voor ons echter onmogelijk om wekelijks alle streken in Nederland en Vlaanderen in te delen. De levertijd voor, de vanaf ons uit gezien, afgelegen gebieden kan daardoor oplopen tot twee á drie weken. Wij nemen contact met u op om een bezorg datum aan u door te geven.

Aandachtspunten bij bezorging

* Wij leveren meubels alleen op de benedenverdieping. U dient zelf zorg te dragen voor het eventuele transport naar boven.

De meubels worden bezorgd door 1 chauffeur (tenzij anders overeengekomen), dit om de kosten van het transport in de hand te houden (Wij rekenen namelijk geen bezorgkosten). Wij vragen u indien nodig de chauffeur een handje te helpen.

* Kunnen de bestelde meubels eenvoudig naar binnen? Smalle deuren en doorgangen, trappen en andere hindernissen kunnen hinderlijk zijn. Geef dit van tevoren aan, dit vergemakkelijkt de levering.

Eenvoudig bestellen en betalen per pin

Onze chauffeur is uitgerust met een mobiele pinautomaat. U kunt uw bestelling gewoon bij aflevering per pin betalen. Zeker zo veilig en zeer vertrouwd, u hoeft bij ons dus niet vooruit te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen mag onze bezorger geen contant geld aannemen, houd u rekening met voldoende saldo ten einde de aflevering snel en soepel te laten verlopen.

Retourneren

Neem in geval van retourneren (zie algemene voorwaarden) contact met ons op voor het maken van een afhaal afspraak. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Voor het retourneren gelden dezelfde aandachtspunten als bij bezorging.

Team Oostersemeubelen.nl

**Wij leveren niet op de waddeneilanden.